Tjänster

- Andekontakt -


Här nedanför hittar ni de tjänster som erbjuds av oss

_________________________


Andekontakt


I en privat seans får du utrymme för dem frågor du har. Det är ett samtal mellan dig och dina. Jag känner in vilka eller vem du har runt dig, och vilka budskap de skulle vilja ge dig. Jag kan inte påverka vilka som kommer, men ibland kan det hjälpa om man har med sig ett fotografi eller föremål som tillhört personen. Oftast är det någon närstående till dig eller familjen. Ibland ser jag dem tydligt stå nära dig när dem kommer på besök. Bli heller inte förvånad om dina andliga guider eller vägledare kommer på besök för att ge råd och stöd.
I slutet av sittningen har jag alltid en frågestund,där du kan ställa frågor till de som kommit.


45 min 650,00 kr


_________________________Samtalsterapi


Oavsett vad du vill prata om börjar vi här och nu och du bestämmer vad du vill tala om.
Behöver du stärka din självkänsla? Vara mindre självkritisk?
Du har allt du kan önskat dig men ändå är du inte lycklig. Livet känns tomt.
Är du i kris får du hjälp med att hantera din oro och se situationen ur olika perspektiv och vad som är din och vad som är andras vilja. Du kommer att se upprepande mönster och handlingar och lära dig att hantera olika situationer. Du får verktyg så du kan använda dina egna styrkor och se vad du innerst inne vill.

Varje människa är unik och har en egen potential till utveckling och det är när vi hittat vår vilja som vi också kan ta ansvar.
Ibland behöver vi lite hjälp på vägen. Nyfiken på att veta mer? Boka då ett första möte!


45 min 500,00 kr, paketpris 1000,00 kr för 4 samtal


_________________________Spådom och Medialvägledning


Har du frågor kring dina relationer eller ditt förhållande? Trött på ditt jobb eller vill byta karriär och vill veta vad som passar? Har du funderingar kring boendet eller olika händelser? ska du fatta viktiga beslut och känner dig rådlös? Eller vill du helt enkelt veta hur ditt liv ser ut i framtiden om några år? Med hjälp av mina andliga guider , Tarotkorten och spåkulan hjälper jag dig att se in i framtiden samt ger dig vägledning och råd i dina beslut! Du får en glimt av framtiden, ny energi och kan bli väl förbered!


45 min 650,00 kr


_________________________Vetskap om tidigare liv- Tlt-terapi


Är du nyfiken på tidigare liv? Vill du veta mer om tidigare liv, vem du var, var du verkade och vad du gjorde? Du kanske var romersk soldat under romartiden eller du kanske ingick i franska hovet på Ludvig den 14:es tid? Det kan jag berätta för dig under en seans där du får möjlighet att ställa frågor. Med andevärlden och mina guider till hjälp ser jag bilder och filmfrekvenser, ibland även hör jag ljud. Vad som har hänt dig i tidigare liv påverkar dig också i detta liv. När du får mer vetskap om vem du var tidigare kan du bättre förstå hur du påverkas idag och hur du ska agera idag. Tex om du varit sjöman i tidigare liv så har du ett visst förhållande till sjön idag.


30 min 500,00 kr

_________________________Fråga andevärlden med hjälp av pendel


Med hjälp av pendel söker jag svar från andevärlden på dina frågor.
Observera endast ja och nej frågor!


Vanliga frågor är:


Relationer
Kärlek
Borttappade saker
Framtiden


30 min 325,00 kr


_________________________Intuitive Healning


Detta är en unik healingmetod som kan ge dig läkande på många olika plan både till kroppen och själslivet. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla mot vad de tidigare upplevt under andra healingsessioner. Jag arbetar framförallt med två energier. Kärlekskraft ifrån änglavärlden samt kraft och styrka till trötta själar som behöver ny energi. Ibland kan processen gå väldigt djup och möta rum i ditt inre du glömt bort eller inte trodde fanns. Under healingsessionen får jag också upp med hjälp av andevärlden information om vad du behöver tänka på och kanske ändra på för att må bättre. Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett. Energin arbetar länge efter sessionen. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara. Jag rekommenderar 1-3 täta healingsessioner, helst inom en vecka. Gör sedan ett uppehåll för att låta kroppen och själen anpassa sig samt låta läkningen pågå i lugn och ro. Har du problem som behöver mer läkning, eller att något nytt dykt upp, kan du ta ytterligare någon healingsession. Sessionen tar ca 1 tim och då ingår tid för samtal.
Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att lättare ta emot energifrekvensen - för bästa effekt. Om du tänker på något du är tacksam för går healingen in lättare. Då får du den healing som Universum och andevärlden bestämt är det perfekta för just dig.


60 min 650,00 kr


_________________________Kirurgisk healing


Med Kirurgisk healing arbetar jag utifrån bilden att vi alla har en fysisk kropp och en energikropp. Dessa två hänger samman och påverkar varandra.
Under en Kirurgisk healing behandling jobbar jag med din energikropp för att kartlägga att dina energier är i balans för att på bästa sätt din fysiska kropp ska svara positivt! Med denna metod går jag in och tar bort ev blockeringar som som stör kroppens naturliga energiflöde. Dessa blockeringar kan grunda sig i fysiska skador, men även förträngda känslor,minnen,trauman och negativa tankemönster. Deprition, nedstämdhet osv. När man kommer åt blockeringar i energikroppen, vill den fysiska kroppen svara positivt och starta en egen helande process för att uppnå balans & harmoni! Ibland kan jag behöva kombinera pendelhealing med denna metod för ett bättre och djupare resultat om andevärlden visar mig detta!
Sessionen tar ca 1 tim och då ingår tid för samtal.
Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att lättare ta emot energifrekvensen - för bästa effekt. Om du tänker på något du är tacksam för går healingen in lättare. Då får du den healing som Universum och andevärlden bestämt är det perfekta för just dig.


60 min 650,00 kr


_________________________Pendelhealing med Chackrabalansering


Låt universums Ljus & kärlek vidröra dig samtidigt som du frigör dina blockeringar i livet och får balans i din energikropp.


45 min 500,00 kr


_________________________Distanshealing


Distanshealing är egentligen att skicka denna kärleksfulla healingenergi till någon som inte är närvarande fysiskt! Med änglarna och mina andliga guider till hjälp skickar jag healing.
Behöver ni distanshealing och inte har möjlighet att närvara fysiskt vid en session?
Boka då en tid här när healingen skall ske och jag tonar in på dig och skickar healing.Vi har kontakt före sessionen samt efter för att stämma av hur du upplevt healingen och om du har några frågor.
Ange ditt telefonummer i bokningen som jag kommer ringa dig på vid avtalad tid. Innan distanshealingen vill jag att du betalar in via swisch på nummer:1235234422, Önskar du fakturabetalning anger du det i bokningen.


30 min 325,00 kr


_________________________Metalhealing© med akupressur


Mentalhealing © med Akupressur
Akupressurhealing med chakrabalansering kombinerad . Kom och ta emot ny energi, låt dig släppa på blockeringar till kropp & själ samtidigt som du aktiverar energiflödet i kroppen!


60 min 650,00 kr


_________________________Gruppseans


Är ni en grupp på 4-8 personer är ni välkomna att boka tid för en gruppseans hos mig
Det blir en spännande stund då ni i grupp får möta anhöriga som har lämnat oss för att leva vidare på andra sidan.
Här får alla gemensamt lyssna och uppleva när vi får besök av någon. Detta är en mycket positiv stund och passar både dig som är helt ny och nyfiken på var våra anhöriga har tagit vägen, samt dig som varit med tidigare men vill uppleva mötet tillsammans med dina vänner.
Det är naturligtvis inte möjligt att garantera alla får ett budskap men man kan alltid lära sig något genom att lyssna på de budskap som framförs.
Ett gott och öppet sinne underlättar inte bara för mediet utan även för de andeförvanter/andar som försöker förmedla sig. Gå därför aldrig på en seans med förväntan om att endast en specifik person duger. Den du helst vill ha kontakt med kanske inte kan nås just nu. De som gått över till andevärlden fortsätter sina liv där,precis som du fortsätter ditt liv här.
Det kan vara någon du inte tänkt dig och det gäller därför att vara öppen för det som sägs. Tröst och kloka ord kan komma från de mest oväntade håll.


120 min 1 500,00 kr


_________________________Andebordseans


En oförglömlig upplevelse-Låt andevärlden kontakta dig genom detta bord. Pris 300kr/per person - max 3 personer per sittning ca 60 min kan ta emot 9 personer per bokning. Sedan gamla traditioner, från 1600talet i Värmland har dessa Trollbord tillverkats. I början av 1930talet lärde en trollgubbe, som kallades KvestLars, ut konsten att tillverka trollbord till Göte Henrikssons far i Arvika trakten. Göte gjorde sitt första trollbord i början av 50talet som hans far fick låna, då det gamla trollats sönder och samman. Ett "riktigt" trollbord är av obehandlad al. Göte sa att att andevärlden inte tycker om färger och lack. Det får heller inte finnas spik eller skruvar i bordet Det ska placeras direkt på golvytan och man sitter i vanliga stolar runt om bordet, men man ska inte luta sig mot ryggstöden. Man värmer sedan upp trollbordet med handflatorna som gnids medurs, mot bordsytan i cirkelrörelser. De som sitter kring bordet placerar sedan sina handflator mot bordet, utan att trycka, bara så man har kontakt med bordsytan. Sedan ber man bordet visa sitt JA-ben på det viset att man tydligt ber bordet lyfta på JA-benet. Sedan gör man samma sak med NEJ-benet. Oftast känner man rejäla energier och bordet demonstrerar tydligt! Sedan har bordet ett räkne och bokstavsben. Det benet kan räkna och även bokstavera fram t.ex. budskap på det viset att 1 slag betyder A, 2 slag betyder B osv.

Ibland dansar även bordet - en ande vill sprida glädje

Ibland kramas bordet - en bortgången anhörig vill förmedla tröst & kärlek

Pris 300kr/per person - max 3 personer per sittning ca 60 min


60 min 500,00 kr


_________________________


Regressionsterapi - Själsresa


Nu har jag äntligen certifikat att ebjuda regressionsterapi. Din väg bort från rädslor, fobier och dåligt självförtroende!
Att göra en regression eller reinkarnation innebär att du återupplever en händelse som finns bevarat i cellminnet. Det går ut på att du under ett tillstånd av djup avslappning (lätt hypnos) genom guidad meditation reser tillbaka i tiden för att återuppleva gömda känslor som kanske håller tillbaka din kraft. Resan kan gå tillbaka till det här livet, till barndomen, till födelseögonblicket eller till själva fostertiden. Med denna teknik kan du även återvända till tidigare inkarnationer där du har levt på olika platser, i olika skepnader i varierade tider. Då brukar man kalla det för reinkarnationsterapi. Det är inte alla människor som har svåra traumatiska upplevelser från det förflutna medans en del har väldigt mycket som hänger kvar. När vi har trauman som är obearbetat från det förgångna är det som om vi har investerat en del av vår livsenergi till detta som blir bunden kvar till händelsen. Detta kan medföra att vi idag känner oss svaga och inte riktigt får grepp om vår egen kraft. När man därefter gör en regression och återupplever händelsen kan man hämta tillbaka sin andes kraft till här och nu.Ständigt bevittnas att många haft så svåra upplevelser att kanske 90 % av deras andekraft suttit fastlåst i det förflutna. De kan ha varit mycket sjuka, utbrända eller djupt deprimerade.Det spelar ingen roll om du faktiskt minns vad som hände och som fick dig att må dåligt. Det spelar ingen roll om det ligger som en förträngd händelse från din tidiga barndom. Inte ens om det ligger i ett tidigare liv - en helt annan tillvaro. Jag hjälper dig, varsamt och försiktigt, att hitta igen orsaken till att du mår dåligt.
De som söker sig till mig gör det givetvis av många olika orsaker. Några av dem är:
Problem med rädslor och fobier av olika slag
Dåligt självförtroende
Sviter efter incest, våldtäkter och misshandel
Problem i en relation (Det behöver inte nödvändigtvis vara en parrelation - det är t ex lika ofta föräldrar/barn. Regressionsterapin kan faktiskt hjälpa dig, även om den andra parten sedan länge är död!!)
Ren nyfikenhet
Vad hände egentligen den där gången när jag var liten?
Upplevde jag verkligen ett möte med UFO / ombordtagning?
Har jag levt tidigare liv? Kanske jag levt som indian i kanada tidigare osv
Lär känna dig själv och varför du reagerar som du gör i olika situationer

Regressionsterapi kan hjälpa dig att hitta tillbaka till sin kraft och befria dig från orsaken till ditt miserabla tillstånd. En del kanske inte har några direkta trauman men är väldigt intresserade att se och uppleva sina tidigare liv. Reinkarnationsterapi kan vara ett förträffligt sätt att få en förståelse för och varför vi lever här och vart vi är på väg. Det liv som vi lever idag är ett resultat av våra förflutna val och idag skapar vi vår egen framtid genom hur vi väljer att leva och utvecklas.

För att göra en sådan resa är det bra komma väl förberedd. Det är bra att meditera mycket. Dem flesta av oss har förmågan att gå ner i djup meditation och göra resor tillbaka i tiden. Men det finns några fåtal personer som absolut inte klarar att gå ner i avslappning för att kunna göra en resa. Så därför kan jag inte ge någon garanti att det kommer att gå, men i det allra flesta fall är det möjligt.
I dessa fall det skulle uppstå erbjuder jag klienten en medial avläsning av tidigare liv vilket innebär att jag berättar vad jag ser som utbildad medium.
Eller så samtalar vi kring ett specifikt trauma där jag vägleder dig som diplomerad samtalsterapeut. Kanske upplever du också att du kört fast i din vanliga terapi? Regressionen kan då vara en bra möjlighet att komma vidare.


90 min 975,00 kr


_________________________Telefonsittning


Du är varmt välkommen att boka en sittning via telefon. Ange då ett telefonnummer jag kan nå dig på i bokningen. Jag ringer upp dig på bokad tid. Det kan bli förseningar på grund av att förmodligen har sittningen innan dig dragit lite ut på tiden. Du kommer få hem faktura med posten gällande sittningen. Ange gärna redan i bokningen om det gäller Andekontakt, Spådom,tidigare liv eller samtalsterapi. Vid samtalsterapi är kostnaden 350kr och tidigare liv 250kr likaså fråga andevärlden med hjälp av pendel. Innan sittningen vill jag att du betalar in via swisch på nummer:1235234422 Önskar du fakturabetalning anger du det i bokningen.


45 min 650,00 kr


_________________________Återkopplingssamtal över telefon


Återkopplingssamtal över telefon för er som varit på en tidigare sittning hos mig. Obs Ange telefonnummer i bokningen och jag ringer upp vid bokad tid. Det kan bli förseningar på grund av att förmodligen har sittningen innan dig dragit lite ut på tiden. Innan samtalet vill jag att du betalar in via swisch på nummer:1235234422 Önskar du fakturabetalning anger du det i bokningen.


20 min 350,00 kr


_________________________Kroppsterapi- med Mentalhealing©


Nu har jag påbörjat en 1 årig utbildning till certifierad kroppsterapeut sept 2019 vid Totum Skolen i Köpenhamn och ett led i min utbildning är att ha övningsklienter. Detta välkomnar jag på min mottagning i Malmö. I takt med utbildningens gång kommer också behandlingar jag erbjuder bli bredare. Då kroppsterapin bygger på förståelsen för hela människan - psyket-kroppen- vårat energisystem & meridianer kommer även jag kombinera Mentalhealing © med akupressur i dem behandlingar jag erbjuder. Vad är kroppsterapi? kroppsterapi är en kompletterande behandling till den etablerade sjukvården och ligger i linje med fysioterapi och kiropraktik.
Genom kroppsterapi stärks kroppen och får lättare för att återhämta sig och läka sig själv. Behandlingen är medicinfri, sker på en brits och kräver inte några längre perioder av rehabilitering. Behandlingsformen bygger på 2 000 år gamla kinesiska tekniker och kunskaper samt nyare energetiska tekniker och psykoterapeutiska teorier. Metoderna är en kombination av samtalsterapi, djupgående massage, akupressur, aktivering av lymfsystemet, lugnande av nervsystemet, zonterapi och lättare ledfrigörelse. Vid en kroppsterapi frigörs fysiska och psykiska spänningar som låter kroppen aktiveras att läka sig själv.
Kroppsterapi kan både hjälpa individer med fysiska problem, spänning och smärta samt psykiska tillstånd som exempelvis stress, ångest och depression. Men även med låsta upplevelser och blockeringar som individen själv inte är medveten För många individer kan kroppsterapi skapa förändringar inom följande områden: stress, ångest, trauma, gikt, smärtor, ömhet, pisksnärtskada, tennisarmbåge, musarm, rygg- och nackproblem, eksem, allergi, astma, matsmältningsproblem med mera. ( Info hämtad ifrån kroppsterapi.se Varmt välkommen med din bokning. Behandling hos färdigexaminerade ligger i snittpris på 1000kr-1800 svenska kronor i Köpenhamn. Ta med eget lakan att ligga på under behandlingen och filt.


60 min 650,00 kr


_________________________Änglabrev


Nu kan man åter boka medial vägledning via e-post ett så kallat Änglabrev. För priset om 500kr. Betalning görs med fördel via swisch till nummer 1235234422 eller skickas faktura. Ange i bokningen hur du vill betala. Den tid du bokar avsätter jag 60 min och öppnar upp mig för att sammanlänka med änglarna som i sin tur använder mig som redskap att förmedla budskap till dig. Brevet kommer sedan skickas via mail bifogad som pdf fil/dokument som kan öppnas på alla datorer/smartphones . Viktigt att du anger din e-post adress i bokningen. Vad änglarna vill förmedla samt hur mycket kan jag inte styra över utan är endast en kanal som skriver ned vad dem har för dig att förmedla där du står i livet just nu. Min främsta andliga guide är Ärkeängeln Mikael. Änglarna vill hjälpa oss på vår livsväg samt vägleda och stödja oss där du befinner dig. Breven bär på kanaliserad vägledning med budskap som kan vara svårbegripliga för stunden och tåls läsa flera gånger om i meditation för att sjunka in i själen och bli levande ”nycklar” i ditt liv på jorden. Breven bär på ett språk av helande ord som har en kraftfull energi. Var beredd på att dem bringar transformation. Med all vägledning från universum och änglarna får vi aldrig alla pusselbitar oss givna då meningen är att vissa behöver vi upptäcka själva för att växa som människa. Helt klart vill änglarna stödja oss på vägen så att vi kan leva ett rikare liv och vara dem
Individer skapta att vara. Varmt välkommen med din bokning. Med ljus & kärlek I samband med bokning vill jag att du betalar in via swisch på nummer:1235234422, Önskar du fakturabetalning anger du det i bokningen. (Obs- beroende på arbetsbelastning kan det hända du får vänta 1-2 dagar innan brevet kommer) Med så mycket ljus & kärlek


60 min 500,00 kr


_________________________ANGELIC REIKI®


Med denna healingmetod tar du emot ifrån Änglarna för att få en av de högsta formerna för healingenergin. Änglar är kosmiska krafter som existerar utanför de olika dimensionerna som vi känner dem. Genom deras vägledning och den helande konsten Angelic Reiki, kan vi positivt påverka energisystemet. Angelic Reiki har förmågan att överskrida tid och rum och hjälpa till att avsluta spår av det förflutna på cellulär nivå.


60 min 650,00 kr


_________________________Kroppsterapi


I september 2020 blev jag certifierad kroppsterapeut vid Totum Skolen for kroppsterapi i Köpenhamn. Jag erbjuder behandlingar på min mottagning i Malmö och välkomnar gamla som nya klienter. kroppsterapin bygger på förståelsen för hela människan - psyket-kroppen- vårat energisystem & meridianer. Finns även möjlighet att kombinera Mentalhealing © med akupressur i dem behandlingar jag erbjuder. Vad är kroppsterapi? kroppsterapi är en kompletterande behandling till den etablerade sjukvården och ligger i linje med fysioterapi och kiropraktik.
Genom kroppsterapi stärks kroppen och får lättare för att återhämta sig och läka sig själv. Behandlingen är medicinfri, sker på en brits och kräver inte några längre perioder av rehabilitering. Behandlingsformen bygger på 2 000 år gamla kinesiska tekniker och kunskaper samt nyare energetiska tekniker och psykoterapeutiska teorier. Metoderna är en kombination av samtalsterapi, djupgående pulserande massage, akupressur, aktivering av lymfsystemet, lugnande av nervsystemet, zonterapi och lättare ledfrigörelse. Vid en kroppsterapi frigörs fysiska och psykiska spänningar som låter kroppen aktiveras att läka sig själv.
Kroppsterapi kan både hjälpa individer med fysiska problem, spänning och smärta samt psykiska tillstånd som exempelvis stress, ångest och depression. Men även med låsta upplevelser och blockeringar som individen själv inte är medveten För många individer kan kroppsterapi skapa förändringar inom följande områden: stress, ångest, trauma, gikt, smärtor, ömhet, pisksnärtskada, tennisarmbåge, musarm, rygg- och nackproblem, eksem, allergi, astma, matsmältningsproblem med mera. ( Info hämtad ifrån kroppsterapi.se) Varmt välkommen med din bokning. ( just nu studerar och behandlar jag rygg, nacke, axlar, bröst,lymfsystemet) Behandlingen varar 60 min och kostar för närvarande 750 kr. Behandling hos färdigexaminerade i Danmark ligger i snittpris på 1000kr-1800 svenska kronor i Köpenhamn. Ta med eget lakan att ligga på under behandlingen och filt.


60 min 750,00 kr


_________________________Djurkommunikation, telepatisk & Healing på distans via fotografi via E-mail


Djurkommunikation telepatisk & Healing på distans via fotografi via E-mail
Djurkommunikation är en form av telepatisk och intuitiv kommunikation som sker över artgränserna. Den kan ske på plats eller på distans. Det går till som så att jag tar kontakt med ditt djur genom att öppna upp mitt medvetande mot det, jag skickar ut en hälsning och frågar om djuret vill prata. Får jag ett ja på det så frågar jag först djuret om det är något den vill berätta, och sen de frågor du önskar ställa. Det är bara fantasin som sätter gränser för vilka frågor du kan ställa, men några vanliga frågor är:
Hur djuret mår.
Vad som hänt vid ett specifikt tillfälle.
Varför djuret reagerar som den gör i vissa situationer.
Om den önskar några förändringar.
Bortsprungna djur
Samtalet tar ca 20-40 minuter. Den informationen jag fått från djuret skriver jag ner och skickar till dig. När du har läst samtalet är du välkommen med frågor eller feedback.

Själva samtalet sker inom mig genom att jag får till mig ord i form av tankar, jag får till mig bilder och filmer samt emotioner och känslor ifrån kroppen. Jag upplever det som rena samtal, precis som om du och jag pratade med varandra. Skillnaden är att dessa samtal utspelar sig i mitt inre och förstärks av bilder, filmer och känslor.

Viktigt att veta är att även om jag kan kommunicera med ditt djur så bör du inte glömma bort att även våra djur är själar med en fri vilja. Även om jag kan förmedla dem sluta upp med inte önskvärda beteenden så kan jag aldrig lämna garantier att dem slutar upp med det. Det jag däremot kan göra är att prata med djuret om vad hen tycker är obehagligt eller varför det gör på ett visst sätt. Det kanske kommer upp något minne som påverkat djuret, eller så får jag veta vilka känslor som kommer upp kring frågan/situationen. Genom att möta minnena eller känslorna kan djuret läka. Ungefär som när du går i samtalsterapi eller hos en psykolog. Genom att ni pratar om olika saker, du får svara på frågor och att får stöd i processen av någon annan kan du läka. Ungefär samma sak händer hos djuren under ett samtal. Bara det att någon verkligen lyssnar på vad djuret har att säga kan göra stor skillnad.

Skillnad, ja. Visst kan beteenden ändras och saker läkas under samtal. Eller efter samtalet. Ibland räcker det med ett samtal, ibland behövs det flera. Ibland behöver du som djurägare ha det där extra tålamodet och ge ditt djur några samtal, healingsessioner eller en kombination av båda delar för att ni ska kunna nå de mål du har. I många fall behöver du också titta på dig själv. Vilka mönster bär du med dig? Hur påverkar ditt agerande dina djur? Vilka mönster speglar ni hos varandra?

Det jag allra helst vill be dig om när du bokar ett samtal – Ha ett öppet sinne. Djuret kanske uppfattar saker annorlunda gentemot vad du gör. Eller så vill djuret prata om helt andra saker än det du tänkt dig. Jag kan vinkla samtalet, men jag kan inte styra det. Då blir det fel. Det jag också kan göra, och gör redan under samtalet, är att jag försöker formulera mig så gott jag kan för att du ska kunna förstå. När du bokat vill jag även att du bifogar en bild på ditt djur via mail alexanderlauritsen2@yahoo.se Beskriv även i mailet om varför du önskar kontakt. Du får svar via mail kring hela samtalet jag haft med ditt djur med möjlighet att ställa frågor. Innan sittningen vill jag att du betalar in via swisch på nummer:1235234422, Önskar du fakturabetalning anger du det i bokningen.


60 min 650,00 kr


_________________________Djurkommunikation telepatisk & Healing - Hembesök


Djurkommunikation telepatisk & Healing- Hembesök. DJURKOMMUNIKATION
Djurkommunikation är en form av telepatisk och intuitiv kommunikation som sker över artgränserna. Den kan ske på plats eller på distans. Det går till som så att jag tar kontakt med ditt djur genom att öppna upp mitt medvetande mot det, jag skickar ut en hälsning och frågar om djuret vill prata. Får jag ett ja på det så frågar jag först djuret om det är något den vill berätta, och sen de frågor du önskar ställa. Det är bara fantasin som sätter gränser för vilka frågor du kan ställa, men några vanliga frågor är:
Hur djuret mår.
Vad som hänt vid ett specifikt tillfälle.
Varför djuret reagerar som den gör i vissa situationer.
Om den önskar några förändringar.
Bortsprungna djur
Samtalet tar ca 20-40 minuter. Den informationen jag fått från djuret skriver jag ner och skickar till dig. När du har läst samtalet är du välkommen med frågor eller feedback via mail.

Själva samtalet sker inom mig genom att jag får till mig ord i form av tankar, jag får till mig bilder och filmer samt emotioner och känslor ifrån kroppen. Jag upplever det som rena samtal, precis som om du och jag pratade med varandra. Skillnaden är att dessa samtal utspelar sig i mitt inre och förstärks av bilder, filmer och känslor.

Viktigt att veta är att även om jag kan kommunicera med ditt djur så bör du inte glömma bort att även våra djur är själar med en fri vilja. Även om jag kan förmedla dem sluta upp med inte önskvärda beteenden så kan jag aldrig lämna garantier att dem slutar upp med det. Det jag däremot kan göra är att prata med djuret om vad hen tycker är obehagligt eller varför det gör på ett visst sätt. Det kanske kommer upp något minne som påverkat djuret, eller så får jag veta vilka känslor som kommer upp kring frågan/situationen. Genom att möta minnena eller känslorna kan djuret läka. Ungefär som när du går i samtalsterapi eller hos en psykolog. Genom att ni pratar om olika saker, du får svara på frågor och att får stöd i processen av någon annan kan du läka. Ungefär samma sak händer hos djuren under ett samtal. Bara det att någon verkligen lyssnar på vad djuret har att säga kan göra stor skillnad.

Skillnad, ja. Visst kan beteenden ändras och saker läkas under samtal. Eller efter samtalet. Ibland räcker det med ett samtal, ibland behövs det flera. Ibland behöver du som djurägare ha det där extra tålamodet och ge ditt djur några samtal, healingsessioner eller en kombination av båda delar för att ni ska kunna nå de mål du har. I många fall behöver du också titta på dig själv. Vilka mönster bär du med dig? Hur påverkar ditt agerande dina djur? Vilka mönster speglar ni hos varandra?

Det jag allra helst vill be dig om när du bokar ett samtal – Ha ett öppet sinne. Djuret kanske uppfattar saker annorlunda gentemot vad du gör. Eller så vill djuret prata om helt andra saker än det du tänkt dig. Jag kan vinkla samtalet, men jag kan inte styra det. Då blir det fel. Det jag också kan göra, och gör redan under samtalet, är att jag försöker formulera mig så gott jag kan för att du ska kunna förstå. Vill du att jag träffar ditt djur fysiskt väljer du hembesök i bokningskalendern. Obs milersättning tillkommer då och jag utgår ifrån Malmö med Skåne som upptagningsområde. Ange adress i bokningen i sådana fall och betalning görs då i efterhand.


120 min 650,00 kr


_________________________Spådom- distans-via E-post


Nu öppnar jag upp på begäran och efterfrågan spådom och Medial vägledning via brev över E-post. Har du frågor kring dina relationer eller ditt förhållande? Trött på ditt jobb eller vill byta karriär och vill veta vad som passar? Har du funderingar kring boendet eller olika händelser? ska du fatta viktiga beslut och känner dig rådlös? Eller vill du helt enkelt veta hur ditt liv ser ut i framtiden om några år? Med hjälp av mina andliga guider , Tarotkorten och spåkulan hjälper jag dig att se in i framtiden samt ger dig vägledning och råd i dina beslut! Du får en glimt av framtiden, ny energi och kan bli väl förbered! Du bokar ett brev via min onlinekalender där du väljer en tid. Jag öppnar då upp mig till 99% vid bokad tid men beroende på arbetsbelastning kan det inträffa att du får brevet senare under samma dag. Du väljer spådom distans. Har du specifika frågor skriver du dem i bokningen under övrigt. I samband med bokningen vill jag du swischar på nummer:1235234422 Önskar du fakturabetalning anger du det i bokningen. Pris 500kr Med önskan om en ljusfylld dag🙏


60 min 650,00 kr


_________________________Healingmassage


I healingmassagen kombineras den traditionella muskelbehandlande massagen med energibehandling (healing). Kombinationen gör denna behandlingen väldigt effektiv och avslappnande för både kropp och själ. När jag behandlar får jag budskap i form av bilder, ord och känslor ifrån mina andliga guider och andeteam . Dessa förmedlar jag till dig för att skapa medvetenhet.
Jag kan också känna dina smärtor och känslor i min egen kropp. Det hjälper mig att hitta dina smärtor och att hjälpa dig att frigöra dem och läka dem. Jag får väldigt starkt till mig vad som är orsaken till dina spänningar och din värk. Det hjälper mig att hjälpa Dig. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymtom och svårigheter att få musklerna att slappna av riktigt. Det sägs att healingmassage lockar fram dolda känslor. Filosofin bakom healingmassagen är att kroppen stänger inne en massa känslor och minnen som kommer att komma upp till ytan när spänningarna i kroppen löses upp. Utgångspunkten för healingmassage är i asiaternas filosofi om de olika energibanorna. Genom helaingmassagen så låter man mottagaren att på ett mjukt sätt få kontakt med känslor som undertrycks i en stressad vardag. I healingmassage så är man i de allra flesta fall helt avklädd förutom underkläder. Man får därefter en filt över sig, så att man känner sig både varm och trygg. Jag kommer under behandlingen att massera och stryka med handflatan och variera mellan att trycka på djupet och nästan bara nudda huden.


Så för vilka personer är det egentligen bra att gå på healingmassage? Det är framförallt bra för personer som behöver få ro i sin kropp och bland sina tankar och för de som inte känner sig så väl tillmods med sina kroppar. Några exempel på folk som går på healingmassage är kvinnor som tycker att de är överviktiga eller män som har komplex för att de tycker att de har tunna ben eller smala axlar. Healingmassage är alltså en bra behandling för de som är stressade. För de personer som precis har tagit sig igenom en svår eller jobbig period i livet eller som har varit med om en kris kan det vara bra att gå på healingmassage. En del anser att det här är en massageform som är extra bra för singlar som inte får beröring så ofta. Man kommer inte att trivas bra med sig själv om man inte någon gång ibland får någon slags beröring. Effekterna av healingmassage är att det är avstressande och att man får upp sina känslor till ytan.


Man kan säga att healngmassage är en kombination av en mjuk och omsorgsfull massage och healing som verkar djupt avslappnande och skapar en slags ro och balans i både kroppen och knoppen. Man påstår att lätt beröringmassag kan återställa balansen i kroppens energiflöden. kroppen frigörs då från stressen den har och återfår sin energi. Det här ökar då immunförsvaret och stärker kroppens förmåga till självläkning. Healingmassage är ett väldigt mjukt sätt att lösa upp både fysiska och psykiska spänningar på. Som utgångspunkt har man de psykiska energiströmningarna och utöver det den rent fysiska massage så finns också de rent känslomässiga aspekterna hos mottagaren. Den kombinationen som det blir av healing och massage löser upp både muskulösa och känslomässiga spänningar och det kan sätta igång den personliga utvecklingen. Ibland så kan det vara så att samtal ingår som en naturlig del av massagen och dyker det upp större behov för samtal har du möjlighet att boka efterföljande sessioner för samtalsterapi. Ser fram emot att få träffa dig!


60 min 500,00 kr


_________________________Änglamassage


Änglamassage är en mjuk avslappnande massage, i kombination med änglahealing. Vi bjuder in änglarna under sessionen och tillsammans arbetar vi i rena och helande energier. Massagen ges med lätta händer och behaglig ekologisk olja. Den passar alla även om man t ex har värk i kroppen. Så om du har kronisk värk så som fibromyalgi eller reumatism, fungerar denna massage bra även för dig. Denna massage är lugnande för kropp och själ och passar speciellt bra för dig som känner att du behöver komma ner i varv. Massagen kombineras med Änglahealing och vi förmedlar de ev budskap som kommer upp samt avslutar vi med att du får dra ett änglakort.


60 min 500,00 kr


_________________________Antagningssamtal inför utbildning


Skriv om du kommer till mitt kontor i Malmö Skanörsgatan 4. Portkod 6496 eller över telefon.


20 min 0,00 kr
Du är värd att må bra!