Alexander Lauritsen

Hej och välkommen till min sida Finn Din Livskraft!


Alexander Lauritsen heter jag och bor & arbetar i Malmö i Skåne med omnejd.


Brinner för att människor skall finna sin livskraft och potential i livet! Det gäller bara att upptäcka det trots att livet ibland kan vara brokig är allas livsresa en spännande väg att gå. Jag har fått förmånen i mitt yrke att följa många människors livsresor i olika skeden både i sorg och glädjestunder vilket varit en oerhörd berikande utveckling även i mitt liv. 


Är utbildad Samtalsterapeut/själavårdare

vid Life Christian University Campus Stockholm

Samt gått flertal kurser i healing norden runt.


Går ständigt nya kurser inom andlighet och medialitet


Jag är även verksam medium där jag förmedlar kontakt mellan anförvanter, nära och kära som gått över till andevärlden. De som jag förmedlar kommer av fri vilja, dvs jag kan aldrig tvinga fram någon! Kom gärna till mig med frågor av alla de slag. Mitt mål är att ge dig hopp och en ljus framtidstro!


Jag bestämmer inte vem som kommer från andevärlden eller vad den personen vill säga. De som kommer vid en session, privat eller i grupp har någonting att säga dig just nu i det skede i livet du befinner dig. Andevärlden är lika lite homogen som livet på jorden, men våra släktingar och vänner som gått över vakar över oss och försöker hjälpa samt bistå oss efter bästa förmåga.


Att arbeta som som medium är att vara en kanal, en länk mellan vår fysiska verklighet och andevärlden. Man kan säga att jag är som en radio, jag måste bara ställa in rätt kanal för att få kontakt.


För att bli ett så bra medium som möjligt är det av stor vikt vårda sin andlighet samt sina mediala förmågor. Detta gör jag genom ständigt gå kurser hos seriösa medier och utbildare.


Jag hoppas att du som hittat hit kanske ger mig möjligheten att vara med och finna din livskraft! Under fliken Tjänster ser du vad jag har att erbjuda samt behandlingar. (en del smartphones & surfplattor kan ha problem att öppna fliken tjänster) Hoppas ni har överseende med detta. Jobbar med att det även skall fungera där.


Jag har 100% tystnadsplikt (med undantag anmälningssplikt vad gäller brott och övergrepp av minderåriga samt misstanke om barn som far illa enligt svensk lag)


Ljus och kärlek!

Alexander